torsdag 27. august 2009

Rainy thursday!

Snart helg,bare en tidligvakt ,en senvakt og jobbelørdag..Dermed bursdagsmiddag hos mormor kl15 på søndag. Skal bli godt med svinestek!Juledrømmer...

Fikk forresten Panduro sin nye høst/vinterkatalog!!Jippi,for en deilig mengde inspirasjon.

Gleder meg til sene høstkvelder, scrappe bordkort.lage meny etc..
Julekort,gavekort,bursdagskort..

tirsdag 25. august 2009

Snart september, og høst!

Ahhh.Igjen glemmer jeg hva jeg lovte sist,med hyppigere oppdateringer.Sorry!

Men nå har det vært "travle" tider en stund,med skolestart,avdelingsbytte for knerten, syk mann, bursdager,augustsalg på jobben osv. Nå ser det imidlertidig ut til å lugne seg litt,heldigvis.

I motsetning til de aller fleste jeg kjenenr, så er høsten en flott årstid.Ikke nødvendigvis september med sin milde luft, og mangel på høstfarger, ei heller oktober med brune blader og peiskos.November er vel heller ikke hovedgrunnen tl at høsten er mitt hjerte så kjært,men en god kombinasjon av disse "øyeblikkene": peis,lys,vind og sno, vakre farger, snuppas bursdag, snikjuleforberedelser,
hobbyettermiddager med ungene,marsipan, høstferie,essoskogen...Ja.En fin bukett av høstdrømmer dette.

Ellers..Hm. Ikke noe som egentlig er verdt å skrive om.Unntatt at D&L er blitt tante og onkel igjen da, og Nina mamma til skjønningen Lucas..
Dessuten har vi blitt 5 i familien nå, en gråhåret hannkatt ved navn Minus den 3. har flyttet inn, avkom av Lines "charlie".Han er en tålmodig,vakker og snill kosepus, vi elsker han!!

Håper hver dag på telefon fra D&L om fremgang i adopsjonssaken..VIL BLI TANTE SNART!!!*ber på sine knær*