tirsdag 29. september 2009

Brudekjolen sin!

Straks oktober

..Og da er det vel også offisielt høst?September er jo også en høstmåned, men ikke syns jeg at den er høst "nok". Oktober derimot,med sitt lunefulle vær,sine fantastiske farger og sin nattefrost. For ikke å nevne alt som skjer innendørs: peiskos, spillekvelder med besteste David og Linda, kubbelys i mengder og baking og juledrømming!

Sveiper innom Lindas blogg 3-4 ganger i uken,er ikke flinkest til å legge igjen spor:men du skal vite at vi følger nøye med;)

Denne uka er det høstferie!Sara vært med farmor på tur i to dager, til Skien fritidspark og overnattet på Sportellet der. De har virkelig storkost seg,med utallige timer bading, pizza, se tv fra senga og klatret flerfoldige metre i klatrebanen der.Godt å ha fri litt,både for henne og oss, og akk så deilig å ha henne hjemme igjen<3

Simen og jeg kjørte dem til Skien i går og vi badet i tre timer med dem.På hjemveien stoppet vi på obs og han var en sann engel,gutten min... Begge trollungene fikk vinterstøvler,simen fikk snøvanter og stormberglue.

Og jeg fant brudekjolen min i dag!!! En dødsskjønn brudekjole fra 50/60tallet,med ett litt merkelig slør.Kjolen er 4 lags, underst ett type lerretsstoff,deretter silke,så tyll og tilslutt blonder and lots of it!!Skuldrene er 4 cm brede ca, og går i en v-utrigning,uten at den er så dyp at brystene "syns"!:) Og under bysten er det en 15 cm cm bredt silkebånd, som ender i en kuuul sløyfe i korsryggen bak.Im in løøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøv!!Tusen takk til min skjønne svigermor som betaler!!!!!!!!Jeg er evig takknemlig, ikke bare for kjolen, men også for den ekte gleden og entusiasmen du viser ungene når du passer dem.Jeg er så glad i deg!!!!

Minus(kattungen vår på 5 mnd) som vanligvis er en leken,tullete og malende katt, har i kveld vært rar.Han mjauer tungt når vi løfter han, vil ikke ha mat,gjemmer seg under sofaen osv.Ligner ikke han i det hele tatt.Ringer til dyrlege i morgen, håper inderlig ikke han har brukket noe ?!Ser ut til at han går vanlig hvertfall. Stakkars liten pusegutten min!Han er normalt en skikkelig mamma-kose-gutt, kjenner jeg er litt trist nå..

lørdag 5. september 2009

September, høstkveld.

Lørdagen har kommet og gått.Har byttet til nyttsengetøy på vinterdyner denne gangen, vi gleder oss til å legge oss.Simen sover hos farmor i natt, er utrolig deilig å vite at man kan sove til ni i morgen om vi vil!
I dag har ungene og jeg, samt farmor vært på loppemarked, fant ikke noe særlig. Men godt å lufte seg selv og ungene litt, spise en vaffel og drikke en kaffe.

I morgen skal vi på Leikvin, der det er marked.Man tar med sine brukte leker og kjøper andres brukte leker, spiser pølse og kake og møter klassekameater og venner fra barnehagen. Tror Solveig skulle være med også!

Kikket innom Linda sin blogg i dag, og der var jammen bilder fra festen!!!Mange fine! Og ikkke minst video av min vakreste lille saramor:rørt:
Kanskje jeg kan legge den ut her Linda?Wanna help me??

Fått panduropakka, gleder mg til neste gang jegb skla sette meg ned og scrappe litt!!