tirsdag 22. juni 2010

Hjemme fra Danmark

Legoland kan med hånden på hjertet anbefales alle emd småbarn!Vi hadde tre fantastiske dager, bodde i lalandia hyttelandsby(pilestredet), ett digert hytteområde laget i 2009. Nytt, rent og stilig!
Legoland var etter7 timer enda ikke unnagjort,har fortsatt noen karuseller og vannland igjen, og det skal vi ta neste år!
Håper at noen vil være med?
Vi var også i Givskud Dyrepark, en super opplevelse for liten og stor, med tamme geiter, papegøyer, løver,tigre, gorillaer osv.Dit må vi dra tilbake!
Med i pakkeprisen til Colorline var også tilgang til Aquadome og Lekelandet Monky Tonky-land. Sistnevnte var ett kaos for oss store og noen vel uoversiktlige områder(hvertfall når mor må jakte på Simen i lange,mørke snurrerørsklier..)

Aquadome var en åpenbaring for de to små, det var rent,pent, luktet knapt klor, det var cafe der, mange sklier, og rett og slett en høydare!

Bilder får dere ikke, for jeg hadde glemt(!!!) kamera hjemme, så det ble engangskameraer denne gangen! :( men det viktigste er jo minnene vi har med oss i hjertene våre. Barna supersnille på den lange reisen att og fram, ingen sure miner å spore der nei!
takk for koselige kommentarer på siste innlegg,damer!

Så for nå: davs!

tirsdag 15. juni 2010

Legoland; nå kommer vi

Endelig:kvelden før avreise..Dagen i dag har gått med på å pakke,vaske,støvsuge,stryke,luke,kjøre,hente,handle etc. Har aldri vært så forberedt på tur noensinne, og det føles bra:) Vi skal bo i 4-manns hytte ved siden av Lalandia/Legoland.Ungene har INGEN anelse, de har gått rett forbi åpne kofferter uten å heve så mye som ett øyebryn i hele ettermiddag..Gleder meg som en unge på juleaften til å se to stk. barn se Danmarksfergen i morgen tidlig!(drar fra Tbg kl 0600,senest..) Superspeed er båten, tar ca 4 timer over.Går sikkert smertefritt med DSer, taxfree, kryssord og kikke litt. Regner med at det er lekerom for de små..?

Ser jo at er evighet siden sist jeg skrev, og at jeg sikkert i det skrivet den gang skrev at er lenge siden sist jeg skrev da også...Så kan det gå! Mor har begynt på SKeidar, vært der i to uker og trives veldig godt allerede. Koselige og imøtekommende kolleger, som gjr at jeg ikke savner "gamlejobben" fullt så mye som jeg gjorde før..

Barna vært friske lenge, men i går begynte Sara å hoste og snørre, og i dag begynte Simen..Typisk det når det nærmer seg fri.Men litt snørr hindrer da ikke oss i å endelig ta en velfortjent ferie med de deilige barna våre?? Skulle fortsatt ønske at tante og onkel kunne blitt med, men ikke alltid dt klaffer for alle.

I løpet av ett år er jeg trolig blittt tante til deilig gutt eller jente fra Sri Lanka.Og jg tenker på det HVER dag, gleder meg til å se D og L bli foreldre de også...<3