fredag 17. desember 2010

En uke til Dagen og 6 dager til kvelden før kvelden!

Fy søren så fort desember har gått til nå.. Har knapt åpnet kalendergave nr1 før det straks er lillejuleaften..Sprøtt!
Sykdommen har nok tatt sine dager, siden Simen begynte med omgangssyken 1.desember. De tre påfølgende dager var det meg. Deretter gikk det faktisk 5 dager før Tonny lå med bøtte og atter 3 dager før stakkars Sara ble dårlig( og attpåtil med to venninner på overnatting)
Det er altså bare 3 dager fra søndag da hun var bedre fra omg.syken til hun la seg feberhet og puslete onsdagskvelden. La henne nå med 38,6 i feber, så tar nok en legevakttur i morgen.

Dere husker min demente svigerfar??Han ønsker IKKE å være på aldershjem, og svigermor vil gjerne etterfølge det ønsket. Eneste som kunne holde henne fra det, var om prolapsen slo til igjen...Og gjett hvem som ringte isted. Joda: dama har ligget stiv som en stokk siden i natt,hun hadde ringt hjemmehjelpen og sagt fra om at hun nå ikke var i stand til å passe på svigerfar. så nå har de hjemmehjelp 3.g i døgnet for å lage mat til E. og sjekke at han får medisiner og får vært på toalettet..Stakkars, stakkars svigermor(sol)..
Så jeg sa at jeg kom opp dit 0930 i morgen, for å lage frokost til E. og lage vaskevannsfat til sol så hun i det minste får vasket seg litt. Jeg henter post, lager kaffe og ymse, for hjemmehjelpen var usikker på når hun kunne komme i morgen pga kort varsel og helg i tillegg

Klokka 12 er det teater på Oseberg: "reisen til Julestjernen", som Sol egentlig hadde kjøpt billetter til henne,meg og ungene. Hun gav i dag de billettene til Tonny, så han kunne bli med.Vi får satse alle kluter på at snupperella er frisk til i morgen, ihvertfall feberfri!!
Ellers får jeg/Tonny og Simen dra da, helst meg siden jeg har det største julehjertet her i huset;)

Håper alalle får en sykdomsfri uke og en frisk jul så man kan NYTE disse hvite,kalde,stemmningsfulle dagene.
For det er vel nettopp disse dagene som er jul eller??<3 <3