søndag 18. januar 2009

Søndag, atter en søndag.

...Siden simen sov hos Solveig i natt,fikk vi voksne en etterlengtet natt med hel søvn.DET var godt!Simen hatt luftveisinf. hele uka som gikk, og med vond hals og mye hoste er man ofte våken og liten og veldig trist..
Da er det godt at mamma har varm saft klar og litt kos på fanget og hostesaft.

Spiste nydelig svinekam hos Farmor i dag, med kenneth og tina, kjempekoslig! Simen stuptrøtt da vi kjørte derfra litt før kl18, men når vi kom hjem var han blid og fornøyd igjen.Syklet rundt her , nynnet og sang mens vakreste sara slappet av i sofaen.Begge badet og vasket håret på, to klesvasker hengt opp, mange lys tent og snart er det å stryke to skjorter til jobben og lage matbokser,deretter nattinatt.Nemlig.

Jobber alle dager frem til fredag, så frihelg!Jippi!
Kanskje indisk og poker anyone? Eller Metro(hvor ER det Linda??Sandefjord??) Blir med dit altså;)

Ønsker mine få lesere en knall uke.

fredag 16. januar 2009

Januar, ca midt i...

Kalde,uforutsigbare januar er halvveis over.Heldigvis.For hver dag som går, er vi en dag nærmere mars/april, med sine blåveis,bjørkeskudd og lune vårsol..
To bursdager er overstått, gutta mine er blitt henholdsvis 3 år og 36 år.De fikk en felles bursdagsfeiring med besteforeldre,tanter og onkler og en stk oldemor.Kjempekoselig!(som vanlig ;) )

Simen har vært astmatett i tre dager, hjemme i to av dem.Stakkars liten hoster og hveser, men hjalp markant i natt etter at han fikk Efedrin(hostesaft).Fikk pgså beskjed av legen om å slutte med den hurtigvirkende inhalatoren pga at han kan bli "gira" av den..Men mener Efedrin er kjent for NETTOPP hyperaktivitet og tenna i tapetet.

I morgen skal knerten til farmor og overnatte, snupperella skal være der litt hun også,mens papsen jobber(visning)
Mor skal jobbe fra 10-1630, hjem og slappe av litt, før bursdagsmarkering for Marit-Iren.Blir koselig!
Sara og pappa skal trolig på en kinotur(mus som heter Desperaux)
Gleder meg til jobbingen er over i morgen!!!!