søndag 17. januar 2010

Bare minsten og jeg

Etter en sen kveld hos en kollega og altfor mye kaffe,sovnet jeg først nærmere 3 i natt. Klokka ringte 0645, for Linda ville ha med Sara til Sverige en tur, handle inn til bursdagen sin. Trøøøøtt!La meg i sara sin seng, rakk noen få minutter på øyet før Simen ville stå opp. Og for ALLER første gang,lot jg han stå opp alene. Han så barnetv, fikk saft og vekket meg bare 2-3g. frem til kl.10, da stod jeg opp. Vekke Tonny som har tøff periode igjen, trøtt og slapp stakkars. Han hadde endel visninger i dag.

Rundt 1230 gikk Simen og jeg ut, med lånte metallskihoppere etter Davids barndom:) Koselig!!Vi "hoppet" litt, fikk dratt juletreet ut av juletrefoten(ødela foten i forsøket,forbaskede oppfinnelse) og slept den bort til veien der den blir dentet om noen dager.Treet altså..

Så tok vi en plantasjentur, fant en blålilla hortensia, en buet eføy og to gressgrønne planet jeg ikke vet hva heter. Slike små handler(280,-) får meg i så godt humør at jeg støvsuger,vasker gulver, tømmer oppvaskmaskinen, vasker,bretter og henger opp klær og rydder masse:) Deilig! Billig husmor altså;)

Nå ser knerten "stor ståhai" og løper litt frem og tilbake med ett målebånd...Hmmm, den er visst så lang som månen dette målebåndet, verden er jammen ikke stor. Dessuten har min sønn erklært at han elsker meg helt til Sverige og tilbake:kry:
Skjønningen.

Savner Sara i dag, har knapt sett henne siden forrige søndag, har jobbet ekstra på fridagen min og hadde sett frem til denne dagen..Men siden hun ble fristet med Sverigetur forstår jeg jo at det er mer gøy for henne sikkert enn å "dasse" rundt hjemem med mamma en hel dag;) Håper hun kommer hjem snart, sikkert shoppa litt og har nok endel tanke rog oplevelser hun vil dele med meg<3

Snakes suddenly!

søndag 3. januar 2010

Ett helt nytt år!!

Da er vi noenn dager inn i 2010. Det har vært ganske stille dager, sånn sosialt sett. Fredag var det middag hos Solveig og Einar, lørdag jobbet jeg fra 09-18(salgsstart på jobben) og samme kveld gikk med på å kose seg under dyna med "korslag", taco og snop. Jeg hoster og brekker meg om hverandre, nesa renner og jeg "frykter" en luftveissinfeksjon.Er jeg like tett i morgen tar jeg en tur til legen, er 3. dagen i dag jeg er tufs.

Det nye året skal:
-gi meg Tonny tilbake.
-motivere meg til å begynne å trene litt igjen(understreker litt)
-vi kutte ut snop i ukedagene(MENER det!!)
-jeg prøve cola kun lørdager, drikk vann jente!!!
-jeg komme meg mer på besøk, leke med andres barn og sosialisere oss litt mer
-eg la sara bli stor jente!
-bli tante håper jeg!

Tror ikke disse småmålene er uoverkommelige, satser på å holde halvparten hvertfall!*viktig å ikke satse for hardt;) *

Ønsker dere godt nyttår!