torsdag 25. september 2008

Sara, det vakreste på jord

Hva kan man egentlig forvente av ei jente på snart syv?Ærlig talt?

Sara innfrir det triple av hva du tenker, uten å måtte streve for det.Hun er av natur en snill, omsorgsfull, verbal, ivrig, flittig og ekstremt vakker jente.Måten hun takler ulike roller på, være seg skolejente,storesøster,datter,barnebarn... Hun innfrir!

Verdens vakreste jenta mi: jeg er så uendelig stolt av deg,av måten du koser med Simen, gleden du viser ved våre små hverdagsgaver og overraskelser som ett ark med klistremerker eller en tur til svømmehallen og fordi du er min deilige førstefødte.

Jeg elsker deg!

Badeenglene!

Da mor for en gangs skyld får ånden over seg, setter hun alle kluter til....Hentet mine vakre små i barnehagen og på skolen, kjørte til Shell og tok en pølse i sola før jeg lurte ungene til å tro at vi bare skulle kjøre en liten tur.Sara skjønte ikke helt hva vitsen var,men likte tanken på sitte stille og rolig og slappe av litt.
Da jeg parkerte foran svømmehallen skulle dere sett glitrende barneøyne altså!Fnisende, henrykte og ivrige små løper mot døren, snakker høylydt med akvariefisken i foajeen der og stiller seg deretter pent i kø med mammen sin.

Vel inne i garderoben kler de begge ærbødigst av seg,simen kaster til og med bleien sin selv..Så dusjer vi, går på do og deretter ut i det store bassenget.
Simen iført "badedrakt" fra Tina,en slags body med flyteelementer i front og i rygg.Når han i tillegg får beskjed om å gå sakte på grunn av sklifaren, lager han seg en utrolig morsom gange..
Andre voksne i bassenget ler så tårene triller av denne vakre lille skilpadden min.

Begge to koser seg masse, de sklir og sklir og sklir og jeg tar i mot og tar i mot og..Vi badet vel en 45 minutter, før vi begynte å bli kalde. Opp av vannet med seg, dropper dusj,bare kler på og drar.
Hjem og begynne på middag, som i dag var hjemmebakte minipizzaer.Sara spiste seg rund og mett,simen ville ikke ha så mye som et maiskorn en gang..

Uansett: hatt en knallfin dag alle tre, med pappa enten på jobb eller ute med jobben..Sukk.
I dag har han virkelig gått glipp av noe altså!!

*inne i kjøleskapet ligger en pizza.Bare til han, min elskede mann,som jeg velger hver eneste dag*

tirsdag 23. september 2008

Simen, ganske så liten...

Simen er så ufattelig deilig om dagen.Full av ablegøyer og uttrykk, både verbale og i ansikt.Han viser nå klart og tydelig at han er en blid,leken,snill gutt som trives aller best med Sara rundt seg. Helst vil han sitte under teppe/dyne i sofaen og se gamle Tom&Jerry-snutter, med saltstenger og saft... Han er en ekte livsnyter, elsker å lese, leke og være ute.

Scenario 1:

Simen blir litt for hardhendt med Sara i lek. Hun blir trist og roper på oss voksne.
Vi kommer løpende til og beynner å ha streng stemme til Simen, hvorpå han svarer:
-Jeg er liten, hakke peiling. (her plusser man på blanke, triste øyne og furteleppe..)


Scenario 2:

Mor og far står på terrassen og har pause rett før leggetid for barna. Simen kommer ut ,barbeint en septemberkveld og forteller oss at;
-Nå æ de mørt og natta.Åsså plagget sove(flagget).Åsså naboen sove.Åsså Saja sove.Åsså tjeet, en,to,tje...Kaldt på bænnet(beinet), lukkejen(lukke igjen)


Han skravler masse, er godt fremme på språket når man sammenligner med jevnaldrende gutter i barnehagen*stolt*

Tar meg ofte i å takke høyere makter for at barna våre er friske og lykkelige.Man kunne vært "uheldig" og fått barn med kronisk sykdom/hjertefeil/dødelige sykdommer. Men vi er åpenabrt velsignet med ikke bare friske unger, men også lykkelige,kjærlige barn og endatil ett av hvert kjønn.

Kan man bedre få det???

Den første blogg


Da var vi forhåpentlig i gang med blogg-aktivitet,på fast basis.Har lenge drømt om å ha en blogg/hjemmeside hvor jeg gjennom bilder og ord kan dele min deilige familie med våre nære og kjære.

Så da prøver vi da,(og feiler nok litt i starten)og håper vi får litt liv og tilbakemeldinger på innlegg, oppdateringer og fotografier!

Velkommen skal dere være!!