mandag 8. juni 2009

Når man blir trettito-ho..

..da gjør man ikke som man vil
Da jobber man på Bohus
med smerter uten tvil.
Når man blir trettito-ho
da blir livet bra-a-a-a
når man blir trettito-hooo
da blir man full av stil...
(eller no-oooooooooooo)

Jadda.

Dagen begynte med en særs dårlig natt.Vridd meg,vondter i hals og kjeve etter tannfjerningen fredag(mandag i dag) og drømt mye ekkelt.Noen som vet om det er fullmåne??
Fått penger av Mo og Mi, mangemangemange røde roser av mannen min,en bønsj med nuddelige sms`er og gode lange ektefølte klemmer på jobben.'Og 0715 ringer svigers og sang bursdagssangen til meg...Er så glade i dem altså!!

Tonny og jeg satt opp paviljonskjeletten i dag, vegger,tak og myggnettingen tar vi ewn annen aften,vi var nemlig ikke inne før kl.22!Iiiiiskald nå altså!

Ellers tenker jeg mye på D & L om dagen, blir så inspirert av deres(hvertfall L sin, mtp bloggen hennes/deres.Flinka!)) iver og engasjement!MORO!!! Vi gleder oss med dere.


Nå skal man legge seg snart.


Men T skal holde seg våken i hele natt han stakkars, han skal utføre sovende EEG i morgen, møte på sykehuset kl.08...Han skal drikke endel kaffe i natt tenker jeg..

lørdag 6. juni 2009

Lørdag,minus en tann

..I går fjernet jeg altså en ødelagt tolvårsjeksel, det var med de antatte tårer og klumper i halsen jeg visste ville komme. I går så jeg fortsatt ok ut, i dag er kinnet veldig hovent og ømt. Skal jeg "gjette" vil jeg påstå at det allerede nå er betennelse i såret,for det kommer litt rar smak innimellom og kulen på kinnet er så innihampen sprengt og vond..
Ringer "min" tannkirurg mandag.Tipper han må åpne stingene og drenere ut pusset mand eller tirs.Jobber mand-tors, får ordnet dette så fort som mulig.

Nå: crispy chicken, en stk sovende sønn og en stk sliten mann.Jepp.Helg.

tirsdag 2. juni 2009

Juni....Velkommen skal du være.

Så sitter vi her da,min kjære og jeg. T har en dårlig dag,med sine "kramper" i mellomgulet og kvalme. Jeg har knapt sovet i natt selv, hatt tannverk.Leverte unger,la meg og sov i 3 timer!Ligner ikke meg i det hele tatt.
Var hos tannlegen på hastetime, og hun mente den ene jekselen min er så ihjelboret, at den må trekkes*skummelt* så i morgen den dag ringer jeg til tannkirurgen og får en time fort som svint. VONDT!tannlegen boret til senter av tannen og la oppi noe antibac, og forseglet. Den skal vissstnok holde til tannen er ute...

Jobbehelg til helgen, først jobbe ons,tors og fred da... I skrivende øyeblikk er saramor på lavvotur med klassen,(turen ble utsatt til i dag pga møkkavær for to uker siden)Tenk så stor hun er blitt!hun skravlet i vei om sommerfugler i magen, om jeg ville overnatte om jeg hadde vært henne, om hun måtte spise frokost i morgen, om hun kunne ha med pokemon-kortene sine..Blablablabla..;D Elskede lille jenta mi, jeg er så stolt av deg..Min vakre førstefødte lille pike, som såvidt har begynt å "løsrive" seg fra hjemmets fire vegger-

Og: hun har begynt å gå i søvne!!!Hun har kommet gjennom gangdøra og inn i tvstua, dratt ned trusa før vi har rukket og reagere..Rakk akkurat å geleide henne inn til doen før det kom..Og har skjedd to ganger nå..Kjenner jeg tenker LITT på det når hun ligger i telt i svarteste skogen, om det skulle skje*noia*

Håper alle andre har det bra,og har kost seg i pinsehelgen!Vi har holdt oss hjemme, med to små strandturer,Ungene badet i går, jeg syns det egentlig ikke var varmt nok til det. Men det tar dem ca. 2 sekunder å slenge seg end i bølgene så mor var sjanseløs på å få stoppet dem..