tirsdag 22. juni 2010

Hjemme fra Danmark

Legoland kan med hånden på hjertet anbefales alle emd småbarn!Vi hadde tre fantastiske dager, bodde i lalandia hyttelandsby(pilestredet), ett digert hytteområde laget i 2009. Nytt, rent og stilig!
Legoland var etter7 timer enda ikke unnagjort,har fortsatt noen karuseller og vannland igjen, og det skal vi ta neste år!
Håper at noen vil være med?
Vi var også i Givskud Dyrepark, en super opplevelse for liten og stor, med tamme geiter, papegøyer, løver,tigre, gorillaer osv.Dit må vi dra tilbake!
Med i pakkeprisen til Colorline var også tilgang til Aquadome og Lekelandet Monky Tonky-land. Sistnevnte var ett kaos for oss store og noen vel uoversiktlige områder(hvertfall når mor må jakte på Simen i lange,mørke snurrerørsklier..)

Aquadome var en åpenbaring for de to små, det var rent,pent, luktet knapt klor, det var cafe der, mange sklier, og rett og slett en høydare!

Bilder får dere ikke, for jeg hadde glemt(!!!) kamera hjemme, så det ble engangskameraer denne gangen! :( men det viktigste er jo minnene vi har med oss i hjertene våre. Barna supersnille på den lange reisen att og fram, ingen sure miner å spore der nei!
takk for koselige kommentarer på siste innlegg,damer!

Så for nå: davs!

1 kommentar:

Trine sa...

Velkommen hjem! Gleder meg til å høre enda mer om turen deres ;)Vi snuser litt på Danmark og Legoland neste år, vi får se an pengesituasjonen...

Så synd med kameraet, kan du ikke bestille bilder på cd når du leverer inn filmen til fremkalling?

Klem Trine