fredag 13. november 2009

Årets første snø..

Fredag 13.november ble ikke så verst som gammel folketro skal ha det til altså. For mer heldig enn at det er fredag, at snøen daler ned og førjulsstemningen brer seg i hver celle av kroppen kan man vel ikke bli?
Ungene klarte knapt å sovne så mye gleder de seg til i morgen, de snakket om å lage snøborg, dra og ake og alt mulig moro man kan gjøre i slik deilig snø!
Vi får inderlig håpe at Fader vinter lar oss ha denne snøen en dag eller to til.Da kan den godt være borte en uke eller to, for igjen å fylle gatene med magisk hvitt pulver og blanke,sentimentale mammaøyne som skal stirre opp mot gaelampene der snøen daler ned, altså i slutten av november en gang. Om vi er ekstra snille, snør det nok 1.desember..Snakk om barndoms kalender og desember-magi!!!

Ønsker dere en riktig god helg! vet det er flere enn Linda som leser her,så legg gjerne igjen spor etter dere!! Klem fra meg og min familie!

1 kommentar:

Linda! sa...

Dette blei en magisk kveld, med julekortsysler, stearinlys, klementiner OG SNØ!! Helt magisk! Jeg glemte helt å ringe deg i sta, men vi kommer gjerne en tur i morgenkveld!