onsdag 27. mai 2009

Midtuke, one to go.

Bare en liten tidligvakt i morgen, så har jeg langhelg!!Fri fredag til og med tirsdag til uken!!Jippi!
er utrolig stille på jobben om dagen, så de få som er innom får ektremt god service!
Simen holdt på å bli stelt til morgenen i dag, da jeg så at det rant gugge ut av øret hans:( Han har verken feber elelr klager på at det har vært vondt.Fikk legetime kl.1330, da vi kunne konstatere ikke bare øreverk, men DOBBEL øreverk!!Da har vi jammen meg en tøff liten kar som ikke klager altså.Legen skrøt fælt av hvor flink Simen var til å sitte pent under undersøkelsen, og knerten fikk en smilende sprettball i premie. Så "slenge" han av hos mormoren sin, for på jobb måtte jeg.Og T hentet han der 1545..Jeh hjemme ca 1930, da tipper jeg T er utslitt,stakkars.

Vi har også hatt besøk av en elektiker i dag, som har montert opp de nye utelampene våre, og de syns jeg ble fine:D Så da er terrassen ganske så klar fopr sene kortspillekvelder med venner eller familie..

mandag 25. mai 2009

Nytt anfall

Fredagsformiddag fikk jeg mitt til nå hardeste hjerteanfall.Stod og stelte meg på badet,skulle på jobb. Så kommer det som lyn fra klar himmel ett anfall av dimensjoner. Normalt går det jo over 20-23 sek etter jeg har lagt meg ned.Nå holdt det på i 2-3 min. før jeg fikk panikk/angst og ringte 113. Jeg fikk knapt puste,hjertet dundret avgårde i 200(ca) slag pr.min. og for aller første gang hadde jeg kraftige synsforstyrrelser og nummehet i høyre arm og sitring i ansiktet..

Jeg ble tatt ekg av, og puls og BT. Ikke noe vistes.Ikke noenting..Annet enn mitt gråe ansikt, tårene som trillet og hiving ette rpust.Godt å ha ambulansegutta i hus.De kjørte meg til fastlege,som ville ha meg på hjertemedisiner igjen(tambocor)

Ungene har kost seg hos onekl,tante og farmor o helgen, vi har kost oss sammen de få timene vi har hatt med ungene.Lekt med ball,laget vafler og lest bøker.

I morgen skal sara på "leirskole" på karlsvika med klassen, hun gruer seg faktisk endel! Så jeg prøver å få gått tidligere fra jobben for å bli med bort og betrygge henne og bidra med legging av endel unger og passe på i lek og med grilling.Tenkte jeg.---

lørdag 23. mai 2009

Lørdag!

Og den har sikkert vært suuuper for alle friske,energiske mennesker:)
Vi voksne i Matrosveien har tatt livet helt med ro i dag, eneste vi har gjort er å hente unger,handle og levere simen videre til farmor...

Nå er snuppeluppa i seng, utslitt etter lang dag hos tante og onkel og etter å ha stått opp i otta:0515...Får alikevel det frister til gjentagelse en dag eller to i sommer.)

Snart skal mor og far finne puta, og satse på en god natt.

torsdag 21. mai 2009

Når klippen er hjemme

bllir alt endel lysere. Min kjæreste T sitter her ved min side og vi nyter de to små timene vi får i "fred" hver kveld. Ungene sovnet greit, etter å ha vært ute i hele dag.Vi har fisket krabber,spist is og pølse, lekt "kileleken" med ball på gresset og badet. Alt dette har jeg og barna kost oss med, mens T følger med på sidelinjen. Ser han klør etter å være med på leken og kosen, men kroppen hans sier nei til store fysiske utskeielser.Han deltok de siste 15 minuttene av balleken vår, og han lagde matboksen klar til i morgen..Uansett form;deilig å ha han her hjemme, where he belongs.

I morgen skal barna bli hentet av Linda på skolen og i barnehagen, og Sara gleder seg veldig.Simen aner ikke noe om hendelsen, hvilket betyr at vi sparer oss for endel mas.
Siden jeg jobber sent og T ikke er i stand til å ha unger alene akkurat nå, setter vi enorm pris på disse englene fra Revetal.De ønsket primært å ha dem fra i dag til fredag,men siden skolen her ikke er stengt denne inneklemte dagen(Kr.himmelsprett i dag), blir det skole ja-..Man lærer da ikke skulking i 7-års alder vel..
Og så jobbe fra 10-16 lørdag, før Solveig ønsker å ha knerten fra lørd til sønd.Men tror jeg takker nei til det, for å være sammen med ungene er en god måte å glemme den perioden vi nå befinner oss i..Vi får se.Evt indisk lørdag? Hmmm....

Næsj..Legge seg kanskje?Prøve å få noen timer søvn.

Nataklem til alle som er glade i oss, og til alle vi er glade i

mandag 18. mai 2009

Alene.

Tonny er i trygge hender på sykehuset,tatt den fryktede spinalprøven og den gikk relativt bra.han sa det var "bedre" enn han gruet seg for.

Og her sitter jeg, har tent noen lys,spiser popcorn og drikker the.Tatt en halv sobril og håper den virker snart....
Ser litt tv,men klarer ikke slutte å tenke.Mitt helvetes tankemønster,som ikke klarer å slappe av.Aldri..Det durer,suser og går inni hodet mitt.Hele tiden.

Savner hverdager, hvor vi er to voksne som orker å sammen ha to barn.Som småkrangler,fordeler arbeidsoppgaver, som er intime,som msmåflørter og tuller..

Tonny:jeg savner deg så innmari.Savner å se deg smile uanstreng, at du krøller deg bak meg når vi har lagt oss, din måte å roe en trøtt Simen på.
Jeg elsker deg så uendelig høyt, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake, hele deg.Men din lune tilstedeværelse,ditt snille smil, ømme nakkesuss og ditt bidrag i en slitsom småbarnshverdag.

Måtte du bli den friske mannen igjen snart

onsdag 13. mai 2009

Sol,men jobb

Sitter her på jobben, kikker lengselsfullt ut av vinduet og lengter faktisk hjem til hage,luking og rydding til 17.mai. Får ta det fredag,evt torsdagsettermiddag.Nemlig..
Bytur med Marit på fredag,med lunsj og shopping.Jeg gleder meg!!!

Tonny litt verre igjen, han er blek og kvalm, og fullstendig energiløs,stakkars.


Måtte "alle" mine lesere ha en knallers dag:smask:

tirsdag 12. mai 2009

Tirsdag, og snart nasjonaldag

Sola skinner, fuglene kvitrer,jeg har syklet simen til barnehagen og livet er ganske ålreit i dag.
Drar på jobb om 1,5 time, og føler jeg burde gjøre noe husarbeid*gruble* hva gjør man når man egentlig bare vil kose seg med data og snacks?

Akutt lyst til å ommøblere hos sara!!!*løper*

søndag 3. mai 2009

Mai-helg!!!

Da har vi kommet oss noen dager inn i mai, en riktig så fin måned.Om to uker er det 17.mai, og jeg har funnet frem bunadene min(Vestfold og Vossa) Begge passer,noe jeg er mektig glad for..Da er det bare å velge og vrake..Kanskje Linda vil hjelpe meg å velge en dag??Du som er blitt så bunadskyndig mener jeg;)

Fredag var jeg og barna på Ringshaug og fisket krabber og spiste snop:) Møtte Marit og hennes tre barn der, hadde en toppers formiddag der... (hvorfor får jeg ikke lagt inn bilder her??Søren-.)

Og når vi kom hjem, var Tonny kommet hjem fra sykehuset.Han hadde vært savnet.
Lørdag jobbet jeg nede i interiøravdelingen for første gang, litt skummelt og innmari gøy på en gang!Kan godt gjøre det en gang til!(sykefravær, og det er like kasser som vi hadde på Accessorize)

I dag har T jobbet fra 11-17, sara vært i barnebursdag,simen og eg på plantasjen og svidd av 750,,- jeg egentlig ikke hadde..Menmen.Terrassen er blitt superfin!!!!!Er stolt over at jeg har malt hver bidige millimeter helt alene..