fredag 17. oktober 2008

Fredag,endelig fredag..

Denne uka har vært den nest lengste uka i mitt liv. Det å holde to syke barn fornøyde og trygge,samtidig som man har en arm for lite er ikke småsaker altså..
Simen har skarlagensfeber, men ikke hatt feber i dag eller i går.Så derfor gikk mor og sønn ut og lekte og skarvlet og "jobbet" mens Saramor halvsov foran "madagasker" inne.

Nydelig høstvr ute, og siden Simen bare skulle plage/klatre på/lese for/ kose med Sara, var det best for alle parter at vi var ute litt. Jenta mi: det er så ille å se deg med feberhete kinn, blanke øyne og samtidig måtte passe på en nesten-frisk Simen så han ikke skal plage deg.Håper jeg får stelt bedre med deg i morgen.

I morgen skal mamma og jeg på vernissage:)Det blir moro, og ett sårt trengt avbrekk fra dette huset..Har vært inne i 4 dager nå, trenger veldig å være sammen med VOKSNE mennesker noen timer...

1 kommentar:

Linda! sa...

Det er jo bra Simen begynner å bli i bedre form iallefall :) Er armen din noe bedre? Skjønner det skal bli deilig å komme ut av huset litt, trenger det etter en sånn uke :) kos dere masse og fortsatt god bedring til alle sammen..