torsdag 23. april 2009

Straks helg!

Når man våkner til en liten guttestemme som er våken 0620, sola skinner og fuglene synger, blir det mest sannsynlig en super dag..
I dag kommer altså sofaen vår, 3+1+1, og jeg gleeeeeeeeeder meg!!Dessuten skal jeg få malt mer av strøk nr.2 på rekkverket og smårydde litt. Simen er på sin andre planleggingsdag, og han skal jo også stimuleres.
Og mulig en bytur, for mor trenger mascara. Virker som at peniccillinen slår inn nå, halsen markant mindre rød enn for to dager siden.Heldigvis.
Aner fortsatt ikke om jeg drar i morgen, har jo mentalt lyst,men ikke fysisk. Grubler fælt nå..

Ønsker mine få, men trofaste lesere en gooooood dag og god helg. Kan flere legge igjen noen spor,så er det veldig koselig;)


ÅJAA: simen og jeg spiste frokost i hvitveisskogen i går!Kjempekoselig!

mandag 20. april 2009

Og nok en uke er på oss

Vi teller uke 17 nå, nest siste uken i april.Denne uken skal jeg bare jobbe to dager, fordi torsdag og fredag er det planleggingsdag i barnehagen.Så da får simen og jeg finne på noe koselig sammen, ut fra hva jeg orker.
Vært hos kardiolog igjen i dag og tatt Ekko-bilde av hjertet mitt. Det var friskt og fint iflg legen, som mente jeg skulle kutte tambocoren(hjertemed.) for en periode og se hvordan formen ble da.Er veldig tom for energi om dagen, trist og nedfor, uten LYST!Klarer å holde masken sånn nogenlunde, men angst og anfall kommer ofte snikende om kveldene.Liker det ikke..
Liker heller ikke at legene kaller den "trange" halsen min for"angst", når det er så fysisk utslag at det kjennes ut som om noen prøver å kvele meg.Er skummelt,ekkelt og vondt(mbare venstre siden det er sånn,skjønner ingenting jeg)

I løpet av denne uken kommer også vår nye sofa, gleder meg til å se den på plass!Og til helgen skal jeg på Møbelmesse på Hamar, om formen ikke blir verre.
Kjenner at tanken på sofa,indisk og familie er mer ønskelig enn 4 timer buss hver vei, fyllefest og dårlig nattesøvn....Fysj.Begynner uten tvil å bli gammel.Nemlig!!

Simen og Sara hoppet på trampolinen i sted, og plutselig glefser Simen til, Sara fikk skikkelig merke på låret og gråt masse.Tullegutt!Rett på rommet, hvor han gråt og klaget sin nød.Når han hadde roet seg, ga han sara en unnskyld-klem og så gikk resten av ettermiddagen og kvelden smertefritt. Han ligger nå i senga og synger.Sara da vegg i vegg og prøver å sovne hun også..
elsker de to timene vi får i fred hvert døgn.Priceless!!

lørdag 18. april 2009

Loppislørdag

Lørdagen har både begynt tidlig, og skal avslutets tidlig. Unge frøken Nielsen valgte å stå opp 0620 i dag, en time tidligere enn hva jeg kunne tenkt meg..Men da får dagen bare begynne tidlig!

Vi jentene stod klare utenfor Slagenhallen kl.0945, og når Linda og ei venninne dukket opp, var det å begynne å handle servise:) Syns vi fant endel i dag, brukte 200 kr, og Linda 120, og vi fikk endel mugger og kaffeservise for de pengene.
Så en thekopp hos oss på nye fine terrassen, og ta en liten "vareopptelling" før de dro hjem til seg og vi begynte å male.Og male. Og male, og har nå bare 4 metre igjen av første strøk(malte i 2,5 timer i dag.) chips og pølse til middag( feinsmeckere vi altså.Himle)

Bade og vaske håret på ungene, lese bøkene vi kjøpte på loppa.Simen sov forresten 45 min i sofaen i dag, og det straffer seg grundig nå.Han ligger og nynner "mamma,maaaaaaaaaaaaaaaaaaaama,mammmmmmm-mamamam" i skrivende øyeblikk..
Sara akkurat lagt, håper hun sover lengre i morgen.

fredag 17. april 2009

Fredag, sol og snørr

Da har roen senket seg i Juneheimen, ungene er lagt,mannen er i sofaen ved siden av meg og terrassen fikk sin siste spiker i dag. Nå er det sprossemaling som gjelder,fikk grunnet 2 av 9 meter i dag,rundt i alle kriker og kroker.Gikk ganske radig faktisk, men kommer nok til å bli rimelig lei snart..
Leveggen må klæsjes inn med visir, før den får to strøk maling den også.. Det ble altså knallflott!!!

I morgen står loppemarked og pirogbaking på "menyen". linda og jeg er jo på servisejakt, til sommerfesten.Blir så bra!!Må skrive ned hva vi har kjøpt i morgen, i en egen bok.Ingen vits med 19 vaser liksom..

Ønsker de få leserne mine en riktig god helg!Stor klem.

Åja: snørr ja..Mor er sause forkjølt.Vært vedlig grøssen i dag, tett i pappen, vondt i kropp,nakke og bihuler.Snyter meg hele tiden og nesesprayen er en god venn i nøden.
God bedring til meg

mandag 13. april 2009

Siste påskedag,13.april

.........og den som skulle få sove lenge i dag var meg. Jeg måtte på do 0830, og da står man jo like greit opp. I sofaen satt to vakre barn og en nesetett og småforkjølt mann.
Da ryker den teoretiske sverigeturen, for det gjør jeg IKKE alene med to unger. Niks og nope.

Vurderer en kinotur med ungene, men siden nettbanken ikke vil åpne seg,aner jeg svært lite om hvor mye kæsj jeg har på sparekontoen..Jaja. Noe må vi vel finne på!
Den siste påskedagen er preget av meget grå himmel og tilhørende regn.Ikke utevær med andre ord..

I går var det nydelig middag hos verdens beste svigerfamilie.(røkt svinekam) Vi fire syklet opp med sete og henger, ungene snille og flinke på besøk. Var hjemme 1815, turborydde og stelle unger. Så kom David og Linda ca 19, poker snop og pottis.Linda vant. Igjen.Fader også..
sånn er det;)

fredag 10. april 2009

Påskemorgen slukker sorgen

Langfredag heter dagen i dag, uten at jeg helt husker hvilken kristen betydning det skal ha..Men påske er etter at man fikk barn blitt lange,deilige dager med annerledes innhold.Som i å gjøre noe annet enn alle de like hverdagene..

Helgen som var sov Sara hos tante L og Onkel D fra fredag til søndag.Grill hos D&L palmesøndag, med nydelig grillmat,quiz og påskeegg til de yngste.

Mandag var det barnehage og SFO, tirsdag hadde sara fri pga rusten hals.
Onsdag var det storhandling og bare kos.Sara sov hos farmor
Torsdag hadde vi besøk av farmor, vi spiste pølser og iskake på terrassen, T ryddet masse i bua( hengt opp verktøystavlene han fikk til bursdagen sin og sortert masse!)-Vi fikk båret mye "ræl" bort til veien, grovavfallet hentes 16.04.Mormor og Mimmi kom en liten tur og fikk en kaffe i solveggen(riktig nok med sur og kald vind, men solstrålene fristet for mye)
I dag har vi fire bowlet!Var kjempekoselig, ungene var eksemplariske!Jeg vant to serier, sara fikk to spear,simen digger maskinen som får kulene opp og de fikk en slush på tampen. Så dro pappa og sara hjem og begynte på trampolina, mens mor og sønn hentet Line og Thea.
Lekte masse ute,spiste kjøttkaker og de tre badet sammen. T kjørte dem hjem 1930.
Ungene våre sovnet ikke før 21, får håpe de sover lengre enn 0630 i morgen da..

I morgen er detmiddag hos mormor og mimmi kl.16, søndag middag hos Svigers og D&L på poker om kvelden.Blir kosleig!

Mandag vil jeg ikke ha planer.Den dagen skal brukes til å nyyyyte ungene, vaske litt klær,pakke sekker og bagger, stulle i hagen og i huset.Ikke være sosiale i det hele tatt.Så det så!