fredag 10. april 2009

Påskemorgen slukker sorgen

Langfredag heter dagen i dag, uten at jeg helt husker hvilken kristen betydning det skal ha..Men påske er etter at man fikk barn blitt lange,deilige dager med annerledes innhold.Som i å gjøre noe annet enn alle de like hverdagene..

Helgen som var sov Sara hos tante L og Onkel D fra fredag til søndag.Grill hos D&L palmesøndag, med nydelig grillmat,quiz og påskeegg til de yngste.

Mandag var det barnehage og SFO, tirsdag hadde sara fri pga rusten hals.
Onsdag var det storhandling og bare kos.Sara sov hos farmor
Torsdag hadde vi besøk av farmor, vi spiste pølser og iskake på terrassen, T ryddet masse i bua( hengt opp verktøystavlene han fikk til bursdagen sin og sortert masse!)-Vi fikk båret mye "ræl" bort til veien, grovavfallet hentes 16.04.Mormor og Mimmi kom en liten tur og fikk en kaffe i solveggen(riktig nok med sur og kald vind, men solstrålene fristet for mye)
I dag har vi fire bowlet!Var kjempekoselig, ungene var eksemplariske!Jeg vant to serier, sara fikk to spear,simen digger maskinen som får kulene opp og de fikk en slush på tampen. Så dro pappa og sara hjem og begynte på trampolina, mens mor og sønn hentet Line og Thea.
Lekte masse ute,spiste kjøttkaker og de tre badet sammen. T kjørte dem hjem 1930.
Ungene våre sovnet ikke før 21, får håpe de sover lengre enn 0630 i morgen da..

I morgen er detmiddag hos mormor og mimmi kl.16, søndag middag hos Svigers og D&L på poker om kvelden.Blir kosleig!

Mandag vil jeg ikke ha planer.Den dagen skal brukes til å nyyyyte ungene, vaske litt klær,pakke sekker og bagger, stulle i hagen og i huset.Ikke være sosiale i det hele tatt.Så det så!

2 kommentarer:

Linda! sa...

Høres ut som dere har hatt noen flotte dager, alle sammen! Vår er deilig! Gleder oss til søndag!

Linda! sa...

Høres ut som dere har hatt noen fine dager! Gleder oss til søndag :) Klem!