mandag 26. oktober 2009

Uke 44...

Hm. Straks snakker vi november. Oktober har bare forsvunnet i løse lufta omtrentlig, kan ikke utheve en eneste dato med innhold som har satt seg i minneboksen.Rare greier. Eller egentlig ikke. Oktober og litt november er historisk sett dvalemåneder, 5-6 uker der man bare ER og velger kanskje det ubevisst for å oppleve tidløshet---

November er etter man har fått Sara en måned med forventninger og glede over å snart ha bursdagsbarn i hus, planlegging og opplisting over alle man skal be, hvor hun vil feires,hva hun ønsker seg. Ikke lang tid igjen altså.

For mine få lesere:

Planlagt var å feire henne med barn fredag 29. og familie lørdag. AVLYST!
Vi må ta den foregående helgen, familie søndag og småpikene mandag. Simen skal opereres 26.november, og med det kreves nok tonnevis med ro go tålmodighet og masse omsorg. Det kan han umulig få av oss om vi samtidig skal ha huset fullt av ballongkastende småjenter og 16 familiemedlemmer..

Så husk: søndag 22.nov!!

Simen har nå to bulende trommehinner(den ene er tror jeg sprekt)og går på peniccillin for streptokokker. Igjen. Er hele 14 dager siden vi avsluttet forrige kur for akkurat samme haldondet, men nå har vi fått "voksenmedisin" som skal taes tre ganger om dagen, dobbel kveldsdose i 10-12 dager.Heldigvis har det gått greit å gi det til han, den smaker helvete..Men siden han får velge en godteting hver gang han har tatt medisinen har det altså gått ok.

Snella har vært hjemme forrige tirsdag, fredg og i dag, med ekstrem hoste. Legeturen i dag sa oss luftveisinfeksjon, så ikke noen medisin(ennå) på henne.Ikke umulig at det kan bli streptokokker siden de er oppi hverandre "hele tiden".

Ikke snevav svineinfl. ennå, så satser på massevaksine om to uker.Noen med innsigelser/motsigelser til det, så ROOOOP!!

1 kommentar:

Linda! sa...

Ikke måte på hvor mye syke dere skal være.. Helt greit med bursdag 22. Håper voksenmedisinen hjelper, slik at han får noe friske uker før operasjonen.